Šaldiklyje verta turėti bent kelis supjaustytus bananus. Užsimanius ledų, galima jų pasidaryti per kelias minutes! Jei dar yra galvojančių, kad nice cream – ne ledai, pasidarykit šiuos jau šiandien. Labai skanūs.
O apšlakstyti šokoladiniu kokosų kremu… Patikėkit, dar skaniau! Jo rasite Allergy.lt.
Ką veikiau suvalgiusi porciją ledų, galite pamatyti paskutinėje nuotraukoje.
Sveiki šokoladiniai bananų ledai
admin Šaldiklyje verta turėti bent kelis supjaustytus bananus. Užsimanius ledų, galima jų pasidaryti per kelias minutes! Jei dar yra galvojančių, kad… Desertai ledai, bananiniai ledai, bananų ledai, veganiška, veganiškas desertas, veganiški ledai, kokosų pienas, kakava, šokoladiniai ledai, naminiai ledai, kakava, sveikas desertas European Spausdinti
Porcijos: 3-4
Nutrition facts:
N/A calories
20 grams fat
Ingredientai
- 3 griežinėliais supjaustytų ir šaldiklyje sušaldytų bananų
- apie 100 ml kokosų pieno (geriau tirštesnio)
- 1 v.š. kokybiškos nesaldintos kakavos miltelių
- Maya Gold eko šokoladinio kokosų kremo (apšlakstymui)
Gaminimas
- Išimkite iš šaldiklio bananus ir apie 5-10 min. arba kol šiek tiek suminkštės palikite kambario temperatūroje – lengviau trinsis.
- Sudėkite bananus į elektrinį smulkintuvą, supilkite kokosų pieną ir sutrinkite. Per ilgai trinti nereikia, tik kol masė taps vientisa.
- Suberkite kakavos miltelius ir vėl sutrinkite. Valgykite iškart ar, jei norite tirštesnių, trumpam grąžinkite į šaldiklį.
- Norimą kiekį šokoladinio kokosų kremo (vienai porcijai užteks apie 1 a.š.) trumpai pašildykite ant viryklės, kol suskystės. Apšlakstykite ledus. Viskas! Skanaukit.
⠀
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Allergy.lt.
#reklama