
Tai toks paprastas, bet toks skanus receptas! Nedaugžodžiausiu, tiesiog būtinai kepkit ir garantuoju, jei tik ingredientus mėgstat, nenusivilsit!

Crostini su rudaisiais pievagrybiais ir paprika
admin Tai toks paprastas, bet toks skanus receptas! Nedaugžodžiausiu, tiesiog būtinai kepkit ir garantuoju, jei tik ingredientus mėgstat, nenusivilsit! Greiti receptai Crostini su rudaisiais pievagrybiais ir paprika European Spausdinti
Porcijos: 2-3
Nutrition facts:
N/A calories
20 grams fat
Ingredientai
- 250 g rudųjų pievagrybių
- 1/2 raudonosios paprikos
- 1 didesnio raudono svogūno
- Juodųjų pipirų, druskos
- 1/2 baguette duonos
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
Gaminimas
- Baguette supjaustykite riekelėmis, pašlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir trumpai apkepkite griliaus keptuvėje arba orkaitėje, kad riekelės taptų traškios.
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir ant vidutinės kaitros apkepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
- Griežinėliais supjaustykite pievagrybius ir apkepkite kartu su svogūnu.
- Galiausiai mažais gabalėliais supjaustykite ir sudėkite papriką. Dar šiek tiek apkepkite. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
- Ant skrudintų prancūziško batono riekelių šaukštu dėkite keptus pievagrybius su paprikomis ir skanaukite!
1 Komentaras
[…] Crostini su rudaisiais pievagrybiais ir paprika […]